Inge
Otten
Inge Otten

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Inge Otten

06-15950043

Reiservaringen

Berlijn

In november 2018 ben ik terug geweest naar Berlijn. Ik was er al eens in 1989 geweest met mijn Havo-klas, vlak voor de val van de muur. Toen heeft de stad en de koude oorlog een enorme indruk op me gemaakt. Het was heel fijn om deze stad nu ook in vrede bezocht te hebben. Je kunt er heel goed op een fiets een tour maken waarbij de geschiedenis zeker aan bod komt. Echt het ontdekken waard!

Groepsrondreizen Balkan

Nadat ik in 2002 mijn laatste groepsreis naar India georganiseerd en uitgevoerd had, is het toch weer gaan kriebelen. Toen ik MacedoniŽ tijdens een studiereis heb bezocht, wilde ik dit land graag beter leren kennen. Samen met acht medereizigers hebben we in juni 2015 een geweldige rondreis gemaakt en kan ik zeggen dat MacedoniŽ een prachtig land is. Het is er echt genieten, niet alleen van de natuur, maar ook van het eten, de mensen en de mooiste bezienswaardigheden.
In juni 2016 heb ik een nieuwe groepsreis georganiseerd, maar dit keer door een groter gebied in de Balkan. In deze reis hebben we niet alleen MacedoniŽ bezocht, maar tevens vijf andere landen in de Balkan. Te weten: ServiŽ, BosniŽ - Herzegovina, KroatiŽ, Kosovo en Montenegro.
In 2018 heb ik wederom een groepsreis naar MacedoniŽ georganiseerd en uitgevoerd en afgelopen zomer een groeps-rondreis door Montenegro, BosniŽ - Herzegovina en KroatiŽ.
Voor de zomer van volgend jaar staat er een groepsreis naar Montenegro op het programma. Meer informatie hierover volgt.

Rondreizen Engeland.

Ik heb 2 rondreizen door Engeland gemaakt. In 1996 heb ik een rondreis gemaakt door Wiltshire. Tevens heb ik Londen bezocht en ben ik doorgereisd naar Land's End.
In 1999 heb ik een tweede rondreis door Wiltshire gemaakt. Deze reizen heb ik samen met vrienden gemaakt.

Rondreizen India.

Vanaf 1995 heb ik in 8 jaar tijd diverse rondreizen door India gemaakt als begeleidster van groepen en alleen. Ik heb meerdere malen de deelstaat Rajasthan bezocht, maar ook de steden Delhi, Bombay en Varanasi. In het Zuiden van India heb ik een privť rondreis gemaakt naar de deelstaten Kerala en Tamil Nadu.