Inge
Otten
Inge Otten

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Inge Otten

06-15950043

Reistips

Actief genieten

Tijdens een wintersportvakantie kunt u echt actief genieten. Als u van sneeuw en gezelligheid houdt, dan is dit een perfecte vakantie voor u.

Optimaal genieten

Een verre reis is echt optimaal genieten. Een andere cultuur weekt je even helemaal los van alle dagelijkse beslommeringen. Het verrijkt je en je ziet ook de meest bijzondere plekken op de wereld. Als het even kan moet je eens wat verder kijken dan onze landsgrenzen en zelfs verder dan Europa. Zoek een mooi continent uit en ga genieten.

Magische beleving!

De wereld zit vol met magische belevenissen. Waarom thuisblijven als er zoveel pareltjes te ontdekken zijn waardoor u zich niet alleen rijker gaat voelen, maar er ook helemaal uit bent. Wie weet wat dat allemaal voor u in petto heeft.

Cultureel Europa

Ga op ontdekking door Europa. Dichtbij huis heb je prachtige natuur, geweldige steden en kun je mooie rondreizen maken. Neem voor tips contact met me op.

Stedentrip

Een stedentrip is een heerlijke vakantie in vaak een wat kortere periode. Het aanbod aan stedenreizen breidt steeds verder uit. Ook komen er steeds meer vluchtmogelijkheden. Kortom: mogelijkheden genoeg om voor elk budget erop uit te gaan.

Zon, zee, strand

Lekker ontspannen aan het strand in de zon met de zee. Heerlijk uitrusten van een welverdiende vakantie. Deze vakantie wordt door mij helemaal tot in de puntjes geregeld zodat u ook al bij vertrek ontspannen op weg kunt. Heerlijk toch?

Safari op zín best

Een mooie safari maken, wie wil dat nu niet? Ik kan het me bijna niet voorstellen, want toen ik tijdens een bootsafari een groep olifanten in het wild zag was ik hier niet alleen stil van, alle passagiers op de boot konden niets meer uitbrengen. Wilt u ook zo'n onvergetelijke ervaring, laat het me weten!

Ontdek nieuwe werelden

Vakantie is fijn en reizen is heerlijk. Samen met mij kunt u op zoek gaan naar de perfecte vakantie of verre reis. Ik denk graag met u mee om datgene mogelijk te maken waar u niet alleen van droomt maar waar u ook naar toe wilt.