Inge
Otten
Inge Otten

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Inge Otten

06-15950043

MacedoniŽ

In dit filmpje krijgt u een indruk van het prachtige MacedoniŽ. Er zijn voornamelijk beelden van Ohrid, waar we ook in de groepsreis in september 2018 naartoe zijn gegaan. Geniet van de mooie beelden.

Road to Mandalay

In deze prachtige video volgen we de reis van reizigers tijdens een cruise door Burma. Aan de hand van foto's worden we door dit prachtige land geleid langs de gouden tempels, de mensen, dieren, de prachtige natuur en natuurlijk de boot waarop de gasten verbleven.

Tracks, Official Trailer.

Een jonge vrouw maakt een trekking van 1700 mijl door de woestijnen van West AustraliŽ tezamen met haar vier kamelen en een trouwe hond.

Samsara, Official Trailer

Gefilmd in een periode van vijf jaar in vijfentwintig landen op vijf continenten. De hele film is opgenomen op 70mm film. Samsara neemt je mee in de gevarieerde werelden van heilige gronden, rampgebieden, industriŽle complexen en natuurschoon.