Inge
Otten
Inge Otten

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Inge Otten

06-15950043

Welkom op de website van TUI at Home Inge Otten, de site voor de reis van je leven!

Ik ben Inge Otten en boek graag de reis van je leven voor jou. Ik zorg voor een vakantie die goed geregeld is en echte persoonlijke service waar je niets extra’s voor hoeft te betalen. Mijn specialiteiten zijn het organiseren van reizen op maat en bijzondere groepsreizen.

Een reis op maat:
Je kunt bij mij terecht voor een avontuurlijke stedentrip, een zonvakantie, maar ook een reis buiten de gebaande paden of elke andere vakantiewens.

Aan de hand van jouw wensen stel ik een reis op maat voor je samen. Hiervoor maak ik graag met jou een afspraak bij je thuis of waar jij wilt om in alle rust je wensen te bespreken. Ik adviseer je niet alleen bij het zoeken en boeken van je reis, maar ook bij alle andere dingen die geregeld moeten worden, zoals een visum, inentingen, huurauto of andere specifieke voorbereidingen. Daarnaast ben ik niet alleen je contactpersoon voordat je op vakantie gaat, maar ook tijdens en na je reis blijf ik je aanspreekpunt voor alles wat met de reis te maken heeft.

Ik heb contact met vele organisaties waar ik jouw reis kan onderbrengen en alle reizen vallen onder de ANVR, SGR en TUI voorwaarden en het Calamiteitenfonds.
Als reisprofessional blijf ik op de hoogte van alle ontwikkelingen in de reiswereld. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, ecotoerisme, overtoerisme maar ook van alle aanbiedingen en nieuwe producten.

Bijzondere groepsreizen:
Daarnaast bied ik ook inspirerende groepsrondreizen naar de Balkan en India aan. Op deze reizen maak je contact met de cultuur van deze landen. We genieten van plaatselijke gerechten, reizen comfortabel met een eigen bus en nemen de tijd voor alles wat we onderweg tegenkomen. Kortom: alles is goed geregeld.

Zo organiseer ik:

Een groepsreis naar Montenegro, Bosnië en Herzegovina en Kroatië. Deze 8 daagse reis vond plaats van 20 t/m 27 augustus.
In 2016 heb ik deze bestemmingen tijdens een eerder georganiseerde groeps-rondreis leren kennen.
In deze reis hebben we in alle rust en met aandacht de verrassende bezienswaardigheden van dit land bezocht. We hebben de tijd genomen en genoten van het landschap, de cultuur, het eten, de wijnen en van het reizen.
Op dit moment ben ik een nieuwe reis door Montenegro aan het samenstellen. Deze staat gepland voor de zomer van volgend jaar. Hierbij combineren we de kust van Montenegro met het binnenland zoals de prachtige Tara kloof en de schitterende bergen.

In samenwerking met Rob Nout (wijnspecialist) en Frank Straube (ontspanningscoach en mindfulness trainer) organiseer ik een 5-daagse gastronomische reis in combinatie met mindfulness. Mindfulness is prima te combineren met alles wat je in het leven ervaart en tegenkomt. Tijdens deze vijfdaage reis naar het idyllisch gelegen wijnhuis Popova Kula in Noord-Macedonië leren we te genieten met onze volle aandacht.
Voor meer informatie kijk op de website: www.mindfulmacedonie.nl of neem contact met me op.

Een groepsreis ‘In de voetsporen van Boeddha’, een rondreis door het oude India naar mystieke plaatsen. Deze rondreis van ongeveer 15 dagen staat gepland voor het najaar van 2020.
Tijdens deze rondreis bezoeken we onder andere de plaatsen waarbij het leven van Boeddha de basis vormt. De plekken die tijdens deze reis onder andere bezocht worden zijn de plaats waar hij geboren is, waar hij naar school ging, verlichting bereikt heeft, zijn onderricht hield en waar hij overleden is. Stuk voor stuk inspirerende plaatsen.
Andere plaatsen in deze rondreis zijn Delhi, de ashram van Babaji en Agra met de wereldberoemde Taj Mahal. In Delhi bezoeken we de tempel waar de overleden Soefimeester Hazrat Inayat Khan begraven is en de universele Lotus Tempel waar alle geloven ter wereld in stilte samen kunnen komen.

Lijkt het jou ook heerlijk om mee te gaan tijdens één van deze reizen? Neem gerust contact met me op voor meer informatie.