Jenny
de Jong
Jenny de Jong

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Jenny de Jong

06-46138900

Vakanties maken het leven leuker!

Vakanties zijn belangrijk en je wilt natuurlijk dat alles klopt. Wat daarvoor nodig is, is heel persoonlijk. Wil je een verre reis maken of ben je opzoek naar een bijzondere stedentrip? Naar de zon in Europa? Last Minute? Een volledig op maat verzorgde reis of misschien wel genieten tijdens een prachtige cruise?

Als reisadviseur van TUI at Home help ik je deskundig, snel, inspirerend en heb je 1 contactpersoon voor al je reizen. Geef mij je wensen door dan zet ik uit het enorme aanbod de beste mogelijkheden voor je op een rij zodat jij de vakantie kunt kiezen die helemaal bij je past. Ik baseer mijn voorstellen op vakanties van vrijwel alle bekende reisorganisaties Ún natuurlijk TUI, Nederlands grootste reisaanbieder met bijbehorende service, comfort, zekerheden en garanties. Ik regel alles voor je. Het enige dat je zelf doet is de koffer inpakken.

Je krijgt van mij persoonlijk onafhankelijk advies aan huis of waar jij wilt op het tijdstip dat jou past. Zo vind je in minder tijd, met meer gemak de vakanties waar je blij van wordt.

Graag maak ik een afspraak met je om te ontdekken van welke vakantie je helemaal jezelf wordt. Bel gerust of vul het formulier in op mijn persoonlijke website. Ik denk graag mee en maak graag kennis met je!