Kitty
Methorst
Kitty Methorst

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Kitty Methorst

06-20325413

Ik ben Kitty Methorst van Tui at Home.
Als reisadviseur help ik met en bij het boeken van reizen op maat. Verre reizen, zonvakanties of stedentrips, zowel privé als zakelijk. Het is mijn passie!

De wens van de klant staat voor mij centraal. Afhankelijk van de soort vakantie en bijvoorbeeld budget ga ik gericht op zoek en kom ik met een duidelijk advies. Door mijn jarenlange ervaring (ruim 25 jaar) in de reisbranche, heb ik een enorme hoeveelheid kennis opgedaan.

Ik geniet van het regelen en ontzorgen van mensen die op reis gaan en neem al het zoekwerk uit handen. Ik ben punctueel, check alles zorgvuldig en zorg dat alle reispapieren, tot zelfs de boardingpass, zijn uitgeprint. En bent u op vakantie en heeft u een probleem? Eén belletje en ik los het voor u op.

En.......niet onbelangrijk, de prijs die u bij mij betaalt is niet hoger dan de prijs die je betaalt voor een op internet geboekte reis.

Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten als klant.

Mijn reistips