Margarida
de Lege
Margarida de Lege

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Margarida de Lege

06-25474350

Ik ben gek op onderweg zijn en heb in de afgelopen jaren dan ook vrijwel alle landen bezocht binnen Europa (Griekenland, Turkije, Spanje, Portugal, ItaliŽ) zowel in het zomer als in het winterseizoen (Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, ItaliŽ) maar ook exotische bestemmingen zoals de Dominicaanse republiek, BraziliŽ en Zuid Afrika heb ik mogen bezoeken en daar veel mooie herinneringen aan over gehouden. Mooie ervaringen aan het landschap maar ook aan plaatselijke cultuur en gebruiken die ik u zeer zeker aan kan raden.

Over het algemeen genomen maakt niet uit of u op zoek bent naar een korte vakantie om even helemaal niks te doen of juist een verblijf ergens waar een bruisende actieve sfeer is want als u mij laat weten wat u zoekt dan ga ik met u op zoek tot we samen datgene gevonden hebben wat u voor ogen heeft. Ik heb ruime ervaring in het samenstellen van reizen voor groepen zowel voor vakantie als zakelijke doeleinden dus u kunt ook deze reizen en alles wat er aan vast hangt zonder zorgen door mij laten regelen waarmee u zichzelf een hoop administratieve rompslomp bespaart.

Mijn eigen wortels liggen op de Kaapverdische eilanden die ongeveer 500 kilometer ten westen van Senegal liggen in de Atlantische oceaan. Ik keer hier met regelmaat naar terug en dit is dan ook mijn grootste aanrader en persoonlijke specialisatie. Voor mensen die een zon zeker "lekker luieren" vakantie zoeken is het een ideale bestemming om lekker te ont stressen op het strand en voor mensen die wat meer avontuur zoeken is er beschikking tot een uitgebreide offroad eilandtour per jeep, kitesurfscholen en de mogelijkheid om uw geluk te beproeven met een vis tocht op tonijn.
Er zit zoveel verschil in de 9 bewoonde eilanden dat het ook de moeite is om meerdere eilanden aan uw reis toe te voegen. Van een trip tot boven aan de vulkaan op het eiland Fogo (en naar beneden surfen voor de liefhebber) naar de beboste bergen op Santo Antao of op de uitgestrekte stranden van Boavista en Sal het is allemaal bijzonder om te bezoeken en mee te maken. De plaatselijke bevolking is warm en gastvrij en ook de plaatselijke keuken is uitstekend met als uitschieter de plaatselijke "katchupa". Met andere woorden een topvakantie op slechts 6 uur vliegen!