Monique
in het Veld
Monique in het Veld

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Monique in het Veld

Mijn passie voor reizen is groot. Erg groot. In de afgelopen 17 jaar heb ik zowel voor mijn werk als privé vele interessante en vooral diverse bestemmingen bezocht. Van het bruisende Brazilië tot het prachtige en diverse Sri Lanka en van Kenia tot Oost Canada. Maar ik heb ook diverse landen binnen Europa bezocht zoals Griekenland, Spanje en zijn diverse eilandengroepen en Portugal.
Deze ervaringen gebruik ik graag om voor u de mooiste reizen samen te stellen. Wilt u een mooie stad bezoeken dan selecteer ik voor u een prachtige stad binnen of buiten Europa. Wilt u liever een zonnig strand op? Een groot aantal mooie zonvakanties ligt al voor u klaar. En als u nieuwe culturen wilt ontdekken dan kan ik u uit ervaring een aantal mooie bestemmingen aanbevelen. Kortom: vertel mij wat uw vakantiewensen zijn, dan zoek ik voor u de beste vakantiemogelijkheden.
Alleengaanden, gezinnen, vrienden maar ook voor grote groepen (bijv. bedrijven of clubjes) zijn bij mij aan het juiste adres!