Monique
Pluim
Monique Pluim

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Monique Pluim

Al 2 jaar(2018 en 2019) de Beste Zelfstandig Reisadviseur voor Overijssel;
TUI at Home Monique Pluim.

Wat is er nu gemakkelijker dan één contactpersoon voor uw vakanties/reizen die alles van A tot Z regelt en verzorgt. Iemand die echt met u meedenkt en u herinnert aan belangrijke zaken. Iemand die 24/7 bereikbaar is, die vele bestemmingen zelf heeft bezocht en precies weet waar zij over praat. Iemand die weet waar zij uw reis het beste kan onderbrengen, steeds rekening houdend met uw wensen. .

Ontdek het gemak van Zelfstandig Reisadviseur, TUI at Home Monique Pluim. Ik sta klaar met persoonlijk advies over uw vakantie/reis mogelijkheden, waar en wanneer het u uitkomt. Voor deze extra service betaalt u niets meer dan wanneer u zelf via internet boekt. U kunt bij mij terecht voor alle soorten vakanties/reizen van vele gerenommeerde reisorganisaties. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop.

Ook voor ondernemers en bedrijven kan ik, als Zelfstandig Reisadviseur, veel betekenen.
Bent u ook zoveel tijd kwijt om de juiste vlucht te vinden voor uw zakelijke afspraak in het buitenland? Of op zoek naar een hotel in de buurt van de vergaderplaats? Neem dan de proef op de som en bespaar uzelf veel tijd. Tijd is immers geld. Voor vele zakelijke klanten/bedrijven zoek ik de juiste vlucht/hotel óf autohuur. Maar ook voor incentives/groepsreizen kan ik u van dienst zijn. En 24/7 bereikbaar.

Bel of mail nu voor een vrijblijvend reisadvies of vul het formulier in op mijn persoonlijke website (http://www.tuiathome.nl/monique-pluim). Vertel mij kort wat uw vakantie(reis)wensen zijn, welke specifieke bestemming u graag wilt bezoeken of welke activiteiten u wilt ondernemen tijdens uw vakantie. En u ontvangt van mij een reisadvies, op maat, naar uw wensen.

Laten we elkaar binnenkort ontmoeten. Ik zie u graag!