Monique
Pluim
Monique Pluim

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Monique Pluim

MONIQUE PLUIM; BESTE ZELFSTANDIG REISADVISEUR 2018, OVERIJSSEL

Rijswijk 12 januari 2018 - Monique Pluim van TUI at Home, uit Zwolle, is uitgeroepen tot de Beste Zelfstandig Reisadviseur 2018, van Overijssel. Reisvakblad TravMagazine maakte dinsdag 9 januari jl. de winnaars van de verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur (ZRA) 2018 bekend op de Vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht. Monique mag zich het komende jaar profileren als Beste Zelfstandig Reisadviseur van haar provincie.

Monique is trots op haar uitverkiezing: “De verkiezing tot provinciaal winnaar is voor mij van grote waarde. Het is een erkenning voor mijn inzet als ondernemer en de hoge kwaliteit die ik als reisadviseur uitdraag naar mijn klanten. Het geeft een goed beeld van waar ik sta als zelfstandig reisadviseur en hoe ik ten opzichte van anderen mijn onderneming leid. De commentaren tijdens de verschillende rondes van de verkiezing waren stuk voor stuk heel positief. “Ik hoop met mijn overwinning mezelf nog meer te kunnen profileren als zelfstandig reisadviseur en nog meer mensen kennis te laten maken met de mogelijkheden die ik kan bieden. Niet alleen voor het boeken van een vakantie maar zeker ook voor groepsreizen, zakelijke reizen en personeelsreizen, kunt u bij mij terecht.”

Neem geheel vrijblijvend contact op voor advies over uw vakantie of voor een prijsvergelijking. Gemakkelijk en vertrouwd uw vakantie regelen. Bij u thuis, op de zaak, via internet, telefoon of mail. Ervaar het gemak en bespaar tijd, geef nu uw vakantie wensen door en ontvang van mij een reisadvies op maat.

Tijdens de VAKDAG van de VAKANTIEBEURS op 9 januari 2019 worden de winnaars bekend gemaakt voor Beste ZRA(Zelfstandig Reisadviseur) 2019 voor elke provincie. Ik heb opnieuw de finale ronde gehaald en ben beoordeeld door de vakjury. Op deze dag hoor ik of ik nog een jaar de titel mag voeren van "Beste Zelfstandig Reisadviseur 2019, voor de provincie Overijssel".