Jacqueline
Sol
Jacqueline Sol

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Jacqueline Sol

0246451188

Ik zal mij eerst even voorstellen:
Mijn naam is Jacqueline Sol en ik ben vanaf mijn 18e werkzaam in de reiswereld.
Dan begrijp je wel dat ik veel, heel veel van onze mooie planeet heb gezien!

Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben vanuit Reisbureau Solland aan de Kasteellaan in Wijchen heb ik in 2013 de stap genomen naar de mobiele at Home formule van TUI.
Want het blijft voor mij een uitdaging om met al mijn kennis & reiservaring een passende en prettige vakantie te vinden.

Vakanties zijn belangrijk, en je wilt natuurlijk dat alles klopt. Wat daarvoor nodig is, is heel persoonlijk. Wil je een verre reis maken of ben je op zoek naar een bijzondere stedentrip? Naar de zon in Europa? Cruisen?

Als eigenaresse en reisadviseur van TUI at Home Solland heb ik tientallen jaren ervaring en daarmee help ik je deskundig, snel en inspirerend. Uit het enorme aanbod zet ik de beste mogelijkheden voor je op een rij zodat jij de vakantie kunt kiezen die helemaal bij je past. Ik baseer mijn voorstellen op vakanties van vrijwel alle bekende reisorganisaties én natuurlijk TUI, Nederlands grootste reisaanbieder met bijbehorende service, comfort, zekerheden en garanties. Ik regel alles voor je. Het enige dat je zelf doet is de koffers inpakken.

Maak je geen zorgen over de kosten van mijn dienstverlening. Je krijgt van mij persoonlijk advies aan huis of waar jij wilt. Zo vind je in minder tijd, met meer gemak de vakanties waar jij blij van wordt. En dat kost je helemaal niets extra’s.

Graag maak ik een afspraak met je om te ontdekken van welke vakantie je weer helemaal jezelf wordt. Bel gerust of vul het formulier hiernaast in.
Ik maak graag kennis met je!

Jacqueline Sol - TUI at Home Solland
Tel 024-6451188 of 06-51070513

****TUI at Home Solland is aangesloten bij het ANVR (4595) en SGR (1004) o.v.v. de verzamelnaam voor zelfstandige reisadviseurs van TUI, TUI at Home - TUI Nederland NV - Rijswijk).****