Lisette
Kleefman
Lisette Kleefman

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Lisette Kleefman

06 21857373

Welkom op mijn pagina! Als uw persoonlijke reisadviseur zorg ik dat ik voor u de reis vindt die past bij uw wensen, ben ik voor u bereikbaar op de momenten dat het u schikt en ga ik voor uw vakantie een stap verder.
Wat is er prettiger dan één contactpersoon te hebben voor al uw soorten reizen?
Geen eindeloos gezoek op internet, maar een helder, duidelijk en gedegen advies van iemand met kennis en ervaring. Ik bied u maximaal gemak, tijdwinst en service en neem u al het zoekwerk uit handen. U kunt bij mij terecht voor alle soorten vakanties van vrijwel alle gerenommeerde reisorganisaties. Zowel zakelijk als privé boek ik de reis die bij u past. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in mijn vaandel. Ik behandel uw vakantie alsof het mijn eigen vakantie betreft.
Wat belangrijk is, voor deze service betaalt u niets meer dan op het reisbureau. En omdat uw vakantie of reis valt onder de ANVR en SGR voorwaarden is alles altijd goed geregeld.
Om uw ideale vakantie samen te stellen kom ik bij u thuis of op kantoor. U hoeft dus niet zelf naar een reisbureau te komen. Ook bied ik u de mogelijkheid bij mij langs te komen. We spreken een moment af wanneer het u uitkomt. Dit kan overdag, maar uiteraard ook 's avonds of in het weekend. Uiteraard mag u mij ook uw vakantiewensen mailen of telefonisch doorgeven.

Kortom: vertel mij wat uw vakantiewensen zijn, dan zoek ik voor u de beste vakantiemogelijkheden

Enkele voordelen van TUI at Home Lisette Kleefman

- Persoonlijk advies op maat
- Beschikbaar op tijden dat het u past
- Groot assortiment reisorganisaties, waaronder ook veel Duitse organisaties
- Één contactpersoon
- Zekerheid ( ANVR/SGR), veilig en vertrouwd
Ik ben dagelijks bereikbaar van 09.00 uur tot 21.00 uur ook op zon- en feestdagen.

VOOR AANBIEDINGEN EN HET LAATSTE NIEUWS UIT DE REISWERELD VERWIJS IK U NAAR MIJN FACEBOOKPAGINA.

Uw vakantie is mijn zorg! Ik hoop u graag als mijn klant te mogen verwelkomen.
.

Mijn reistips