Nanette
Heijne
Nanette Heijne

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Nanette Heijne

Wat is er nu prettiger dan het hebben van één contactpersoon voor elke gewenste reis die voor u van A tot Z geregeld wordt?

Een persoonlijk reisadviseur biedt een grote mate van flexibiliteit en is vrijwel altijd per mail of telefoon te bereiken. Op afspraak is mogelijk waar en wanneer het u uitkomt.
Uiteraard behoort een combinatie van mail, telefoon en bezoek ook tot de mogelijkheden.

Geen eindeloos gezoek op internet, maar een helder, duidelijk en gedegen advies van iemand met kennis en ervaring. Ik bied u maximaal gemak, tijdwinst en service en neem u al het zoekwerk uit handen. Of het nu gaat om een standaard reis, een exclusieve reis, een groepsreis of incentive reis op maat naar het buitenland of in Nederland, hiervoor kunt u bij mij terecht.
Zowel zakelijk als privé boek ik de reis die bij u past, aan de hand van verschillende offertes kunt u uw keuze bepalen. Wat belangrijk is, voor deze service betaalt u niet meer dan bij het reisbureau of op het internet. .

Wellicht dat mijn bedrijfsnaam, TUI at Home, doet vermoeden dat alleen de reizen van TUI aangeboden worden, niets is minder waar.
Vele gerenommeerde reisorganisaties behoren tot mijn assortiment, ik noem o.a. Neckermann, De Jong Intra Vakanties, Tenzing Travel, Silverjet, Travel Trend, Buro ScanBrit, Sunair, Sunny Cars en vele andere.

Maak uw wensen kenbaar en ik zoek de beste mogelijkheden, waarbij een prijsvergelijking vanzelfsprekend is. En omdat uw reis valt onder de ANVR en SGR voorwaarden is altijd alles goed geregeld.

Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten als klant.

Sinds september 2017 is reisbureau TUI at Home Nanette Heijne ambassadeur van TUI Sports.